Help je mee?

Woudoogst plant een groene toekomst! Help je daar aan mee? Dat kan op verschillende manieren! Zowel als particulier als  maatschappelijk betrokken bedrijf.

Word vrijwilliger
Er is heel wat werk te verzetten op Woudoogst, in het bos en het paviljoen. Heel fijn als je vrijwilligerswerk wilt komen doen. Werkzaamheden  en tijden stemmen we met je af op basis van jouw interesse en mogelijkheden. Als je groene vingers nu al niet kunnen wachten – of als je hier eerst meer over wilt weten – kun je contact met ons opnemen.

Word donateur
Je kunt ons financieel ondersteunen door een boom te adopteren. Een mooie manier om bij te dragen aan meer biodiversiteit en een klimaatvriendelijke manier van voedselproductie! Doneren kan voor elk gewenst bedrag, door contact met ons op te nemen.

Jaap Bressers is donateur van Woudoogst: “Met de mix van het bevorderen van biodiversiteit, werken aan C02 opvang, bouwen aan lokale netwerken en de educatie is Woudoogst uniek. Dit duurzame initiatief heeft mijn steun. Daarom heb ik ook al 16 bomen laten planten. En ook al weet ik nog niet hoe Kaki smaakt, het smaakt naar meer!”  Jaap Bressers  www.jaapbressers.nl